Team TAC.nl

The Autosport Company MTM Rallyteam

Rallyconnect
Hankook Competition

RCH

KNAF Rally 

 

 

Blue Lagoon, ZwijndrechtThe hotseat

2009: Sezoensrally
2009: compilatie Sezoensrally Ferdi Biesheuvel - Marco Schillemans

Promo RallyTime
RallyTime

Filmpjes en fotocompilaties van Marco Schillemans
KLIK HIER voor het Foto Album

Autosport Company, Waalwijk


!GO voor mensenwerkMTM Rallyteam

Radio Suc6FM is te beluisteren in de regio Breda (105.4), regio Roosendaal (105.5) en regio Zundert (106.1).

 

 

 

 

 

 

 

programma 2010:

Wedstrijden 2010:
voorlopig programma, onder voorbehoud
(NK) Nederlands Rally Kampioenschap
Alle wedstrijden met Ferdi Biesheuvel,
Team The Autosport Company

20-03 Tank S Rally (NK)
23 / 24 / 25-04 Rallye du Wallonie, Namen (België) (NK)
01 / 02-05 Montebergsprint, Camel (België)
21 / 22-05 Sezoensrally, Bocholt (België)
04 / 05-06 Paradigit ELE Rally, Helmond (NK)
25 / 26-06 GEKO Ypres Rally, Ieper (België)

09 / 10-07 Exotic Green Rally, Etten-Leur (NK)
05 / 09 RallyPro Amsterdam Rallysprint, Amsterdam
17 / 18-09 Schuttenautomatisering Rally, Hellendoorn (NK)
09 / 10 Nederland Rally, Barneveld (NK)
06 / 11 Euregio Rally, Hengelo (NK)


Presentatie's 2010:
12-03 Perspresentatie Van Loon Racing, Bladel
01-07 presentatie Exotic Green Rally en MSport-Cars Rallysprint, Princeville, Breda
Alle persberichten van Marco ontvangen?
Mail naar marco@schillemans.eu ovv persberichten ontvangen

 

LAATSTE NIEUWS 2010:

2010-03-21:
3e plaats groep N voor Biesheuvel - Schillemans
Foto Jordy Schreuders
Foto Jordy Schreuders
Afgelopen weekend reden Ferdi en Marco de Tank S Rally in de omgeving van Emmeloord. Het was glad, super glad. Niet alleen de regen, maar zeker ook de uitgereden bochten met modder zorgde voor diverse glij momenten. Het Team The Autosport Company is echter tevreden met de 3e plaats in de groep N. Later meer.

2010-03-14:
Ferdi Biesheuvel: "Nu gaat het in de Tank S Rally pas echt beginnen"
Foto: Eventandsportnews.eu, Edwin Hengelman
Foto: Eventandsportnews.eu, Edwin Hengelman

De ODV Rallysprint in Veenendaal was voor het Team van The Autosport Company de laatste mogelijkheid om alles nog eens even uit te proberen. In de Tank S Rally komend weekend in Emmeloord start het officiële Nederlandse Rallykampioenschap waaraan de twee Brabanders aan mee doen.

De Tank S Rally zal voor Ferdi Biesheuvel een gedeeltelijke hernieuwde kennismaking zijn. Dat de proeven de Waalwijker liggen blijkt uit de resultaten van 2009. “Vorig jaar reden we de sprint en werden we 4e algemeen en zelfs twee maal de snelste tijd op de KP. Dat zal nu lastig worden, maar we zullen er vol voor gaan”, laat een enthousiaste Biesheuvel weten.  Marco Schillemans uit Nispen heeft tot taak om Biesheuvel te navigeren tijdens de Tank S Rally. “In Veenendaal reden we onverwacht een 5e plek algemeen. Nu staat echter de gehele Nederlandse top aan de start. Wij zullen echter onze eigen wedstrijd rijden en zien waar we terecht komen. 2010 Is immers voor ons een leerjaar.”

2010-03-13:
Van Loon Racing Perspresentatie met verrassing
Perspresentatie Van Loon Racing, Foto Walter Geuzebroek

Foto's Walter Geuzebroek


In het Brabantse Bladel vond vrijdagavond de presentatie plaats van de nieuwe auto's voor het team van Van Loon Racing. Natuurlijk was inmiddels bekend dat Eric met de Ford Focus WRC 2008 op pad ging tijdens het Nederlandse Rallykampioenschap en dat Dirk Garvelink samen met Anton van Limpt de Nissan 350 Z gingen besturen. Als een duveltje uit een doos kwam echter tijdens de presentatie de Mitsubishi Racing Lancer uit Frankrijk te voorschijn. Een kanon van een wagen waarin Eric Verhoef Eric van Loon (L) zal gaan navigeren tijdens de Dakar Rally 2011. MEER

2010-03-12:
Vanavond Perspresentatie Van Loon Racing
Van Loon Racing Van Loon Vlees
In Bladel zal vrijdagavond de perspresentatie plaatsvinden van het nieuwe team van Van Loon Racing. Ondanks dat Eric van Loon al twee wedstrijden gereden heeft met zijn jongste aanwinst de Ford Focus WRC 08 krijgt iedereen de gelegenheid om van dichtbij het rallykanon te bewonderen. Tevens zal Van Loon Racing opnieuw Dirk Garvelink in haar gelederen opnemen. Garvelink zal samen met Anton van Limpt gaan rijden in de Nissan 350Z en de gelijknamige Challenge. Als klapper zal vrijdagavond het nieuwe DAKAR kanon van Van Loon Racing gepresenteerd gaan worden. De algehele presentatie is in handen van Marco Schillemans.

2010-03-11:
Vrijdagavond 1e uitzending rallytime via CarChannel
rallytime.tv
Afgelopen weekend hebben zo’n 11 camerateams van Rallytime opnamen gemaakt tijdens de ODV Rallysprint in Veenendaal. Zij hebben getracht om een totaal beeld te scheppen van de wedstrijd. Hierbij is niet alleen gekeken naar 'de toppers' maar is zeker ook het achterliggende veld goed in beeld gebracht.

Rallytime gezicht en presentator Rik Philippo heeft samen met verslaggever Edwin Abbring gesproken met diverse rallyrijders. Zo zijn er gesprekken op de service en zijn er reacties te zien tijdens de wedstrijd. De uitzending is vrijdagavond om 19.00 uur te zien via CarChannel, het eerste Nederlandstalige digitale televisiekanaal dat zich volledig richt op de auto- en motorwereld in de breedste zin van het woord. CarChannel biedt een ruim aanbod aan nieuws, informatie, sport en entertainment. Bij CarChannel krijgt de kijker auto- en motorsport te zien. CarChannel is actief als digitaal themakanaal en kan in vrijwel heel Nederland worden ontvangen. Kabelexploitanten waaronder UPC, Ziggo, CaiW, Delta, Cai en een aantal anderen geven het CarChannel kanaal al door aan hun abonnees.

2010-03-10:
Perspresentatie Tank S Rally op Urk
Foto Walter Geuzebroek Foto Walter Geuzebroek
In zalencentrum Koningshof OP Urk vond donderdagavond de persconferentie plaats van de Tank S Rally en Rallysprint plaats. Marco Schillemans loodste alle belangstellenden door het programma van 19 en 20 maart heen. Hiernaast sprak hij met Martijn van Staveren van Tank S over onderandere de VIP Lounge bij hun tankstation in Emmeloord tijdens de wedstrijd en met Cameranu.nl over o.a. de workshop die ze tijdens de wedstrijd houden. Verder gaven John Raven en Wietze de Vries een toelichting op respectievelijk de rally en rallysprint. Meer info over de wedstrijd via www.tanksrally.nl

2010-03-09:
Tank S Rally en Rallysprint presentatie

Foto Walter GeuzebroekFoto Walter Geuzebroek
Martijn van Staveren van de Tank S bedrijven zal woensdagavond vertellen over 15 jaar sponsoring van de oude ZuiderzeeRally. Het evenement bestaat inmiddels 25 jaar en viert dit jaar dus haar jubileum. Tijdens de persconferentie, gepresenteerd door Marco Schillemans, zal er een toelichting zijn op het programma van dit jaar en zal er een tip van de sluier opgelicht worden over de deelnemers. Dit alles vindt plaats op Urk in de Koningshof.

2010-03-08:
Ferdi Biesheuvel pakt 5e plek in ODV Rallysprint
Team Autosport Company zeer tevreden

2010: ODV Rallysprint Ferdi Biesheuvel - Marco Schillemans Foto Walter Geuzebroek
“We waren gekomen om de samenwerking in de auto uit te proberen en wedstrijd ritme op te bouwen, maar ja, als ik achter het stuur zit dan wil ik toch wel gas geven”; laat Ferdi Biesheuvel aan het eind van de avond weten op de service in Veenendaal.

Het Team van The Autosport Company met Ferdi Biesheuvel gaat 2010 onderweg met Marco Schillemans. “We hadden natuurlijk de Sezoensrally met elkaar gereden, maar dat was in mei 2009.”, laat Schillemans weten. “Maar ik merkte al snel dat de klik er weer was. We hebben lekker ontspannen de verkenningen kunnen doen en direct vanaf de eerste meters ging het lekker.” Het team had op voorhand een top 10 positie in gedachte. Geen risico’s nemen, maar kilometers maken. Na KP (klassementeproef) 1 stonden Ferdi en Marco echter op een 5e plaats algemeen. MEER

2010-03-07:
Ferdi en Marco zeer tevreden met 5e plek ... of toch niet?
2010, ODV Rallysprint Ferdi Biesheuvel - Marco Schillemans. Foto Niek Schippers
Foto Niek Schippers
We gingen om lekker wedstrijdritme op te bouwen en hadden een top 10 notering wel in gedachte. Maar als je dan vijfde ligt en je kunt daar een 4e plek van maken, ja dan wil je meer. Het is net niet gelukt op 8 tiende van een seconde is het toch een vijfde plek geworden. Natuurlijk zijn we dik tevreden. Nu over veertien dagen staat de Tank S Rally op het programma. De echte start van het Nederlandse Rallykampioenschap.

Eindstand OVD Rallysprint 2010

1   René Kuipers - Desiree Kuipers
Subaru Impreza WRC S14 (A8)
31:16.3
2.   Timo van der Marel - Annemieke Hulzebos
Mitsubishi Lancer EVO 9 (N4)
31:22.2 +5.9 +5.9
3.   Ad Smits - Arie Boertje
Ford Escort RS Cosworth (H12)
31:45.3 +23.1 +29.0
4.   Martin van den Brink - Arjan Veenvliet
Mitsubishi Lancer EVO 9 (N4)
32:44.1 +58.8 +1:27.8
5.   Ferdi Biesheuvel - Marco Schillemans
Subaru Impreza (N4)
32:44.9 +0.8 +1:28.6


2010-03-05:

Vijf uur uit bed !
OVD Rallysprint
Net nog even contact gehad met Ferdi over morgenochtend. En ... we vertrekken in Waalwijk om 6 uur. Dus op tijd m'n mandje in. We hebben voor morgen startnummer 10 gekregen. Niet verkeerd. Kijken wat het gaat worden. De eerste wedstrijd voor Ferdi weer en voor de eerste maal, op de Sezoensrally in mei vorig jaar na, weer met Marco op de hotseat. Niets staat op het spel, want het is een rallysprint, hoewel. We willen altijd vooraan meedoen.

2010-03-03:
Rene; bedankt voor de support
Foto: Antoine Geffen
Kom ik deze week bij een collega van mijn werk op zijn kamer, heeft hij bovenstaande foto uitgeprint. Dank je wel Rene, dat is tenminste nog eens een ondersteuning. Toegegeven het is een prachtige foto. Hij is gemaakt vorig jaar tijdens de Sezoensrally in Bocholt, België op een onverhard proef. Dit zullen we komend weekend niet mee gaan maken. Wel een industrieterrein. Vijf proeven op het programma. Om 9 uur papieren ophalen, vanaf 11 uur verkennen, start 16.15, finish 21.30 uur. Oh ja, Ferdi wilde om 6 uur vertrekken met de vrachtwagen. Oke, vroeg mijn bedje uit dus.

2010-03-02:
Programma Team TAC bekend voor 2010
Team TAC

Via de site van het rallyteam van The Autosport Company is bekend gemaakt dat Ferdi en Marco een behoorlijk zwaar programma gaan rijden dit jaar. Tot en met de ELE rally in juni stond alles wel vast. Maar inmiddels is ook bekend dat Team TAC (The Autosport Company) in de omgeving van Ieper de GEKO Ypres rally gaan rijden. Samen met hoofdsponsor Hankook is deze grote wedstrijd opgenomen in het programma. Ook de thuiswedstrijd van Marco, de Exotic Green Rally staat weer op het programma. Hiernaast staan ook de overige wedstrijden van het NK op de agenda. Tussendoor wordt in elk geval ook de Amsterdam Rallysprint nog aangedaan. Alle wedstrijden zijn ondervoorbehoud. www.teamtac.nl

2010-03-01:
therallysite.com
Rallysport.nl

Marco Schillemans in 2010 naast Ferdi Biesheuvel
Foto: motorautosport.nl
Net terug uit Boucles de Spa verteld Marco Schillemans zijn relaas over de overstap van Anton Morée en zijn MTM Rallyteam naar het team van The Autosport Company. “Het afscheid van Anton is me gelukkig meegevallen. We hebben een prachtige wedstrijd als afsluiting gereden en ontzettend veel plezier gehad. Op 6 maart dan mag ik naast Ferdi (Biesheuvel) op de hotseat plaatsnemen” De 45 jarige, inmiddels in het Brabantse Nispen woonachtige, Schillemans heeft er dan al bijna 70 wedstrijden opzitten “Ja, klopt de ODV Rallysprint in Veenendaal is mijn zeventigste.”  Voor Ferdi en Marco is het niet de eerste maal dat ze naast elkaar zitten. “In 2009 reden we samen de Sezoensrally in Bocholt. Dit ging zo lekker dat we hierna contact zijn blijven houden en aan het eind van het seizoen met elkaar gesproken hebben over dit jaar.”verteld Ferdi Biesheuvel. Meer

2010-02-25:
Foto's Boucles de Spa
Boucles de Spa Foto: Juha Bos
Steeds meer foto's komen er binnen van de Legends boucles de spa van het MTM Rallyteam. Heeft u foto's? We zijn er heel blij mee, marco@schillemans.eu De foto's zijn terug te vinden in het fotoboek kijk in het rechterrijtje of KLIK HIER

 

2010-02-23:
Foto's van de locatie waar Anton en Marco eraf zijn gegaan.


Foto's ontvangen via Facebook van Olivier Buron. Hij was samen met enkele vrienden degene die ons uit de sloot (R) heeft gehaald. Via Facebook vond deze man uit Wallonie ons en zond het bericht en later de foto's.
" Hello Olivier thanx for the pictures en many thanx for pushing us back on the track."

2010-02-23:
Marco Schillemans komt ongeschonden uit crash
BN de Stem

BN de Stem, Autosport - Karel Pleunis - In zijn (voorlopig) laatste wedstrijd als navigator van Anton Morée uit Sleeuwijk is Marco Schillemans uit Nispen als 26e geëindigd in de Rally Boucles de Spa. De wedstrijd was zwaar.
De wegen waren aan het begin van de historische wedstrijd glibberig, maar werden in de nachtelijke uren zelfs gevaarlijk toen de deelnemers ook nog te maken kregen met gestaag neervallende sneeuw.

Morée en Schillemans haalden niet ongeschonden het einde. Bij Stoumont brak de Ford Escort van Morée uit. De auto dreigde met zijn neus in de sloot te belanden, maar de piloot wist door het aantrekken van de handrem het voertuig een zodanige draai te laten maken dat deze met de achterkant in de sloot 'viel'. Op eigen kracht wisten Morée en Schillemans, beiden ongehavend, niet uit de greppel te komen. Met hulp van wat omstanders lukte dat wel.

De volgende wedstrijd voor beiden is de OVD Rallysprint in Veenendaal op 6 maart. Morée heeft dan zijn oude navigator Dinant de Bok naast zich. Marco Schillemans zal voortaan naast Ferdi Biesheuvel zitten. Zij beschouwen Veenendaal als een test voor de Tank S Rally op 19 en 20 maart.

2010-02-21:
Morée en Schillemans overleven Boucles de Spa
therallysite.com
Rallysport.nl
Foto: Giannie van Coillie
Wat eigenlijk gekomen was als een uitstapje om te gaan kijken naar Spa met vrienden is voor Anton Morée een rally geworden met veel ontdekkingen. “Naar de rally kijken is niks voor mij, dan ga ik hem wel rijden”, was destijds de opmerking voor de basis van de Rally Boucles de Spa. Je hoort velen er over praten en zeker als er sneeuw ligt is het mooi”. MEER

2010-02-18:
Morée en Schillemans naar de Ardennen
Brabants Dagblad

Brabants Dagblad, AUTOSPORT, Het MTM Rallyteam met bestuurder Anton Morée en navigator Marco Schillemans uit Sleeuwijk neemt volgende week zaterdag deel aan de Legend Boucles de Spa. Het is een internationale wedstrijd waar maar liefst 333 equipes aan meedoen.
Morée en Schillemans zullen rijden in een Ford Escort RS. In tegenstelling tot normale rally's is de rally in de Ardennen met acht proeven een wedstrijd waar het gemiddelde van 80 km per uur niet mag worden overschreden.

2010-02-18:
Laatste voorbereidingen op Boucles de Spa
MTM Rallyteam Foto Brabants Dagblad

Net heb ik al mijn spullen weer bij elkaar gezocht. Blijkt dat ik nog steeds 1 schoen mis. Gelukkig ben ik afgelopen week weer even bij The Autosport Company langs geweest. Ik wist al wel dat ik hem tot nu toe niet had terug weten te vinden, dus voor de zekerheid bij Henk en Ferdi een setje meegenomen. Alles ligt gereed, incl 5 pennen. Immers er zou er het één of twee of drie niet doen. Je ziet in Vancouver dat ze ook meer ijsmachines nodig hadden dan ze vooraf gepland hadden. Dus 5 pennen. Anton is er ook helemaal gereed voor. Hij moest alleen de auto, de Ford Escort RS (foto), nog laden, zodat we vrijdagochtend om 6 uur vanuit Sleeuwijk kunnen vertrekken. Oke, ik moet er om 5 uur uit. Goed, maar snel naar m'n bedje. Morgen gaat het beginnen het spektakel van Spa.

2010-02-16:
Marco doet perspresentatie Van Loon Racing en Tank S Rally
Foto: Van Loon Racing
Op verzoek van het team rondom Eric van Loon zal Marco op vrijdagavond 12 maart as de perspresentatie verzorgen van het nieuwe Van Loon Racingteam. De presentatie zal, evenals in 2009, plaats vinden in Bladel. Eerder werd al bekend dat Marco ook de presentatie van de Tank S Rally zal verzorgen. Deze zal op 10 maart gaan plaatsvinden in de Koningshof OP Urk.

2010-02-15:
Veel papierwerk voor Rally Boucles de Spa
Boucles de Spa
Bijna elke dag ontvang ik van de organisatie van Boucles de Spa wel informatie en formulieren die ingevuld moeten worden. Hiep hoi het digitale tijdperk. We moeten alles van te voren invullen, wat wil je met meer dan 330 deelnemers. Ook vandaag weer. Formulieren dat je na de wedstrijd je nooit meer laat zien op die plekken in het bos waar we met de rally wel mogen komen. En alles over de transponder die we in onze auto moeten hebben om al onze bewegingen te registreren. Historische auto's, maar wel in een digitaal tijdperk.

2010-02-12:
Marco met Anton Morée naar Boucles de Spa
Euregio Rally
FOTO WIMO fotografie
“Ooit de Legend Boucles de Spa rijden”, dat was voor Anton Morée nog wel een rally die hoog aan het verlanglijstje stond. “Je hoort, zeker in de winterperiode, vele rallyrijders hen wel praten over ‘de Legends’.” Het is een mooie wedstrijd waar maar liefst 333 deelnemers aan de start. Hieronder zitten naast de Belgen ook rijders uit Nederland (17), Frankrijk (14), Duitsland (5), Luxemburg (4), Engeland (3), Zweden (2), Zwitserland (2) en één Fin en Italiaan. Bij de merken zijn DKW en Austin Healey er met één wagen, terwijl er maar liefst 59 Ford Escorts aan de start zullen staan. Morée zal met de Ford Escort RS afreizen naar Spa. Op de vraag dat hij de BDA van de hand had gedaan, moest de Sleeuwijker lachend antwoorden; “nee, nee, die staat in de garage maar die wil ik sparen voor het Nederlandse Rallysprint Kampioenschap. We hebben de RS 2000 helemaal geprepareerd voor de Legends en staat nagenoeg klaar”.
MEER

2010-02-07:
Foto's presentatie Exotic Green Rally en MSport-Cars Rallysprint on-line
Jan Goossens
Foto Walter Geuzebroek
Marco in gesprek met Jan Goossens over de Dutch GT4 City Racing

Met dank aan Walter Geuzebroek staan de foto's nu on-line, klik rechts op het fotoboek of HIER

2010-02-06:
Snelle bolides in Etten-Leur

Omroep Brabant
Tijdens de perspresentatie van de exotic Green Rally en de MSport-Cars Rallysprint was ook omroep Brabant aanwezig. Via onderstaande link is het item terug te zien. Op de site staat 1 audio en 1 video fragment, klik op het betreffende item in de linkerkolom.
Klik hier voor nieuwsbericht Omroep Brabant

2010-02-05:
Masters of Green Racing van de baan
Masters of Green Racing
Gisteren maakte organisator Nico Biesheuvel bekend alsnog en nu definitief een streep te zetten door het prestigieuze groene evenement Masters Of Green Racing. Dat het groenste evenement uit de geschiedenis van Zoetermeer geschrapt is betekend ook dat de daar geplande rentree van de Informatique Rallysprint van de baan is. Opmerkelijk was dat het gemeentebestuur van Zoetermeer achter de plannen stond. Het Nederlandse sprintkampioenschap is daarmee gelijk gekortwiekt tot zes wedstrijden. Meer, therallysite.com

2010-02-04:
Het wordt een zware nacht
Exotic Green Rally

John Elst uit Achtmaal kan een brede glimlach niet onderdrukken wanneer hij als voorzitter van het organisatiecomité, dat de Exotic Green rally 2010, organiseert, de route bekend maakt. “Allereerst zijn we natuurlijk super tevreden dat onze hoofdsponsor van de afgelopen jaren, uitzendorganisatie Exotic Green, voor nog eens drie jaar zijn naam aan onze rally heeft verbonden”. De glimlach blijft staan wanneer hij het parcours bekend maakt.

De route en het tijdschema is ten opzichte van voorgaande jaren flink veranderd met meteen op vrijdagavond, de beruchte en befaamde kraker in de Nederlandse rallysport, ‘De Nacht van Achtmaal’. Elst: “Wij denken een van de mooiste concepten tot nu toe aan het publiek en deelnemers voor te kunnen schotelen. De teams krijgen wat ons betreft amper de tijd om de banden op  te warmen en in een wedstrijdritme te komen”. hier meer

2010-02-04:
M Sports-Cars hoofdsponsor rallysprint

MSport-Cars Rallysprint
Donderdagavond werd in een bomvolle zaal in Breda in het Van der Valk hotel Princeville bekend gemaakt dat M Sport-Cars de nieuwe hoofdsponsor zal zijn van de rallysprint. Eigenaar Rob Gommers reed samen met directeur John van der List van Exotic Green door een groot doek met hierop een vraagteken. Door deze handeling werden de nieuwe hoofdsponsoren van het evenement gepresenteerd. Samen met John Elst en presentator Marco Schillemans lieten de beide heren zich ontvallen dat ze zeer gecharmeerd zijn van de grootse plannen voor de editie van 2010.

2010-02-01:
Donderdag naam nieuwe rallysprint bekend
Eric Verdonk, Exotic Green Foto Walter Geuzebroek
Eric Verdonk van Exotic Green in gesprek met Marco
4 Februari zal in Hotel Princeville in Breda de persconferentie plaatsvinden van de Exotic Green Rally. De West-Brabantse topper zal donderdagavond vanaf 19.30 uur in de schijnwerpers gezet worden. Naast het programma, met hierin enkele verrassingen, zal de organisatie ook de sponsoren bekend maken van de rally en rallysprint.

2010-01-28:
Car Channel: Rallytime
Car Channel

Binnenkort begint het Nederlandse kabelkanaal Car Channel met het uitzenden van een nieuw programma op de zender, een rally-programma met de titel Rallytime.

Drijvende kracht achter het van de grond krijgen van deze wekelijkse show, die in z'n geheel gewijd zal zijn aan met name de Nederlandse rallysport, is de Waalwijkse ondernemer Henk Biesheuvel. Samen met zoon Ferdi, als begenadigd rallyrijder in de voetsporen tredend van pa, bekijkt Henk momenteel mogelijkheden om niet alleen een pilot van het programma klaar te stomen, maar ook om alvast de eerste twee wedstrijden van het jaar als tryout in beeld te brengen. "We gaan ons kop uitsteken in een poging een net en gevuld programma neer te zetten dat als basis onze eigen rallysport heeft," legt Biesheuvel Sr uit.

Het plan wordt in Veenendaal met alle egards ontvangen. "Natuurlijk staan we open voor dit soort nieuwe uitdagingen," meldde Henk Tiemens namens de Veenendaalse MAC, organisator van de eerste sprint dit jaar. "Voor onze sponsoren zou het een uitgelezen betekenen zijn zich te profileren, veel rallysport zien we tenslotte niet op televisie." Zowel in Veenendaal als in Emmeloord, waar het scenario van wedstrijd twee voor geschreven is, zijn de plannen met open armen ontvangen.

Het plan omvat het uitzenden van het hele rallysprint als het rallykampioenschap, daarvoor willen de initiatiefnemers binnenkort ook de overige wedstrijdorganisatoren benaderen. Op kort termijn zal er door zowel Biesheuvel als Car Channel hard worden gewerkt om de details uit te werken waarbij bijzondere aandacht zal worden besteed aan een korte promo/aankondiging voor Rallytime welke via Therallysite.com en op de sites van de wedstrijd te zien zal zijn.

2010-01-27:
Gezocht Chauffeur / Monteur voor Team The Autosport Company
Trailer
Ben jij in het bezit van een groot rijbewijs en vind je het gezellig om mee te gaan naar diverse rallywedstrijden? Neem dan contact op met The Autosport Company, want dan zoeken wij jou. Stuur een mailtje naar info@autosportcompany.nl of bel ons telefoon nummer: 0416 - 56 03 82.

2010-01-26:
Marco met Anton Morée naar Boucles de Spa (België)
Anton Morée Foto: Walter Geuzebroek
Eind 2009 heeft Marco afscheid genomen van het MTM Rallyteam en rijder Anton Morée. Toch zal het kampioensteam in de formule 2 van de rallysprint in 2009 nog een
keer samen in de auto gaan plaatsnemen. Op uitnodiging neemt Marco plaats in de hotseat tijdens de rally Boucles de Spa. "Ik ben een aantal jaar geleden nog eens gaan kijken en in 2002 en 2003 heb ik de wedstrijd nog gereden samen met Henk Westerbeek. Prachtige wedstrijd met hierin natuurlijk de berg Clementine." De wedstrijd zal verreden worden op 20 februari.

2010-01-25:
Veenendaal toch op het programma van Ferdi en Marco
Ferdi Biesheuvel
Vandaag is de beslissing gevallen om alsnog de Rallysprint in Veenendaal te gaan rijden. Teammanager Henk Biesheuvel; "We willen Veenendaal als voorbereiding rijden op het Nederlandse Kampioenschap. Hier kunnen we kijken of de aanpassingen die we afgelopen winter gedaan hebben aan de auto goed zijn geweest".

2010-01-20:
Voorlopig programma Team The Autosport Company bekend
Ferdi Biesheuvel
Het voorlopige rallyprogramma is een mooi pakket aan wedstrijden geworden voor de eerste helft van 2010. De opening staat gepland in de Tank S Rally in Emmeloord. Een mooie wedstrijd om het Nederlandse Rallyprogramma mee te openen. Aansluitend gaat het gehele rallycircus naar Namen, Rally de Wallonie. Rondom de Citadel zal voor de 1e maal in de Nederlandse rallygeschiedenis gestreden gaan worden om het Nederlandse Kampioenschap. De 3e wedstrijd voor het NK staat gepland in juni, de Paradigit ELE Rally. Om in het wedstrijdritme te blijven is besloten om twee maal in de tussentijd een uitstapje te maken naar België. Respectievelijk zullen de Sezoensrally in Bocholt en de Montebergsprint in Camel nabij Ieper verreden worden. Dit alles als voorbereiding op de Ypres Westhoek Rally in juni. "Een zwaar programma", aldus Schillemans. "Maar kilometersmaken is op dit moment het belangrijkste voor Ferdi. Hij moet veel wedstrijdervaring krijgen. Hij kan de eerste maanden dan ook zijn lol op".

2009-12-31:
Marco in 2010 naast Ferdi Biesheuvel

Sezoensrally 2009, Foto KDMRally.be Foto: KDMRally.be
In 2009 tijdens de sezoensrally zat Marco al een keer naast Ferdi Biesheuvel. De zoon van oudrallyrijder Henk. Dit is toen goed bevallen. Aan het eind van het seizoen werd er contact met Marco opgenomen om te bezien of er wellicht mogelijkheden waren voor het seizoen 2010. Onlangs is de samenwerking bevestigd. "Ik heb het bij Anton verschrikkelijk goed naar mijn zin gehad. De bekroning was dan ook het kampioenschap in de formule 2 en 2e algemeen in de rallysprint. Voor 2010 krijg ik echter de kans om Ferdi wellicht wat verder te helpen. Heb er heel veel zin in", aldus Marco. Het programma is nog niet bekend, maar dit zal via deze site bekend gemaakt gaan worden.

We wensen u alle goeds voor 2010 in goede gezondheid.
Sanne, Esmée, Angelique en Marco Schillemans.

 

 

Klik op het jaartal voor de berichten van:
2009

2008

2007

2006